Informasjon

Frokost

Frokost serveres fra kl 7:30 til kl 11:00 og koster 15 Euro per person.

Åpningstider

Resepsjonen er åpen fra kl 08.00 til kl 20:00.

Check in fra kl 16:00
Check out kl 11:00

Kunder kan sette fra seg baggasje i resepsjonen, ved tidlig annkomst.

Hotel Normandy drives av en norsk-fransk-italiensk familie. Michelle står for den daglige driften. På hotellet finner du en salig blanding av puter, kosetigre, familiebilder og Prins Albert. Michelle fant den store kjærligheten i sin mann Dag fra Norge, mannen som startet et av de første diskotekene i Skandinavia og en av de første som innførte fransk mote til Norge. Hotellet er et uhøytidelig og hjemmekoselig sted med atmosfære du får med en liten familiebedrift.

Hotel Normandy er intimt og lite med kun 16 rom, en frokost-terrasse, bar og café. En strandpromenade unna ligger Monte Carlo, kjent for høy sigarføring og trangt om plassen. Pittoreske Cap d’Ail et yndet feriested for aristokrater, kunstnere og personligheter som Winston Churchill og Greta Garbo. Blant bygningene i området er den nydelige villaen tsar Nikolai II bygget til sin elskerinne, og den store villaen som tilhørte brødrene Lumière, oppfinnerne av kinematografen.

Hotel Normandy er bohemaktig, intimt og hyggelig. Det er på ingen som helst måte fancy eller sterilt. Områdets naturskjønnhet, og ikke minst den fantastiske stranden er verdt turen. Stranden er Plage Mala med en avslappet og eksklusiv stemning.

I nærområdet er det også mulighet for leie av seil- eller motor båt, jet ski, vannski, spa, massasje, tennis, golf, fotball, casino, opera og konserter.

Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Hotellet kan leies eksklusivt til små firmaer eller for eventer.

MERCI DE VOTRE RÉSERVATION DIRECT

NOUS DONNONS À TOUS NOS RÉSERVATEURS DIRECTS 10% DE RÉDUCTION EN UTILISANT WEB10 DANS CODE PROMO.
GRAND PRIX & YACHT SHOW EST EXCLU.


THANK YOU FOR BOOKING DIRECT

WE GIVE TO ALL OUR DIRECT BOOKERS 10% DISCOUNT BY USING WEB10 IN THE BOOKING FIELD.
GRAND PRIX & YACHT SHOW IS EXCLUDED.